HIPPER+ app - Callcenter

HIPPER+ app - Callcenter

IP Central biedt met slimdoorverbinden een dienst waarmee (24*7) ondersteuningsteams bereikbaar kunnen worden gemaakt onder één vast  telefoonnummer waarachter meerdere collega's die service / storings / wacht of nachtdiensten draaien bereikbaar kunnen zijn. Slim doorverbinden maakt hiervoor gebruik van de de gebruikersvriendelijke HIPPER+ smartphone voor Apple en Android om het nummer in te stellen waarop je bereikbaar wilt zijn. Je ontvangt de telefoongesprekken op je mobiele telefoon. Je weet dat het gesprek via de telefooncentrale komt doordat je eerst een toets moet drukken voordat het gesprek tot stand komt.

Je login naam is je emailadres, je ontvangt je wachtwoord in de welkomstmail van IP Central


Zodra je bent ingelogd kun je door agent status selecteren of je beschikbaar bent voor het aannemen van gesprekken, en vanuit welke wachtrij. Klik hiervoor op agent status.
Je kunt in deze pagina zelf selecteren voor welk callcenter je beschikbaar bent. Ben je niet beschikbaar dan zet je jezelf op uitgelogd. Ben je wel beschikbaar dan zet je jezelf op beschikbaar en vink je het callcenter aan waarvoor je gesprekken wilt beantwoorden.

Vanuit de app kan ook uitgaand worden gebeld. Zo voorkom je dat klanten je persoonlijke mobiele nummer krijgen als je dat niet wilt. Hiervoor druk je in de app op de knop toetsen midden onderin de app, toets je het nummer in dat je wilt bellen en druk je op bellen.

Je eigen nummer geef je door onder het kopje Anywhere. In veel gevallen is dit nummer al voor je ingesteld.


Als de telefooncentrale zo staat geprogrammeerd dat alle gebruikers rinkelen dan kan het voorkomen dat je een gesprek mist. De HIPPER+ app geeft hier een melding van. Je ziet het ook onder het kopje oproepen in de HIPPER+ app zelf. Tevens wordt bij een aantal telefoons (iPhones en nieuwere Android telefoons) de naam van de groep weergegeven in de dialer.Veel gestelde vragen


Q. Ik ben al gebruiker op het platform, hoe reset ik mijn wachtwoord?
A. Optie 1: Via https://mijnvoipit.nl/Account/ForgotPassword kun je een wachtwoord reset link aanvragen. Je ontvangt per email dan direct een link waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Indien je geen beschikking hebt tot je email kan de beheerder van de 24 * 7 bereikbaarheidsoplossing een nieuw wachtwoord voor je aanmaken via de beheer portal.

Q. Mijn team / regio gaat over op slimdoorverbinden. Hoe kom ik aan mijn account?
A. Per team wordt een welkomstmail verstuurd naar iedereen die binnen het team werkt.

Q. Ik vind het lastig dat ik eerst een toets moet drukken voordat ik het gesprek aan kan nemen, kan dat niet anders?
A. Je kunt gespreksbevestiging en blokkeer doorschakelen onder anywhere uit zetten. Dit kan als gevolg hebben dat inkomende gesprekken in de persoonlijke voicemail van het mobieltje belanden. Als dit geen probleem is dan kun je dit zeker doen.

Q. Welke app heb ik nodig voor slim doorverbinden?
A. Slim doorverbinden maakt gebruik van de HIPPER+ app (uitgever: RoutIT BV). De app is beschikbaar voor zowel Apple IOS als Android.

Q. Kan ik ook zonder de smartphone app mijn niet storen aan/uit zetten en het mobiele nummer doorgeven waarop ik bereikbaar ben?
A. Nee

Q. Ik krijg geen pop-up bij eventuele gemiste oproepen. Hoe kan ik dit herstellen?
A. Je telefoon moet toestemming hebben om pop-ups weer te geven. Dit kun je bij de app instellingen instellen. 


Q. Ik ben beheerder van de bereikbaarheids oplossing. Via welke website kan ik inloggen in de selfservice portal?
A. De selfservice portal vind je op https://onebase.io

Q. Ik ben beheerder van de bereikbaarheids oplossing. Hoe vraag ik nieuwe / extra accounts aan?
A. Dat kan via het emailadres support@ip-central.nl. Om een account aan te kunnen maken zijn minimaal de volgende gegevens benodigd:
⦁    Voornaam
⦁    Achternaam
⦁    Mobiel telefoonnummer
⦁    E-mailadres 

IP Central maakt het gebruikersaccount aan, stuurt een welkomstemail naar de gebruiker (s) en bevestigd dat naar de aanvrager.

Q. Ik kan in de smartphone app op meerdere manieren de doorschakeling instellen. Welke moet ik hebben?
A. We gebruiken alleen de Anywhere schakeling.

Q. Ik ben beheerder van de bereikbaaarheids oplossing. Hoe maak ik extra huntgroepen aan en koppel ik telefoonnummers aan deze groep?
A. Dat kan via het emailadres support@ip-central.nl en ook via de onebase beheer portal

Q. Hoe snel worden accounts opgeleverd?
A.  IP Central levert accounts die via support@ip-central.nl worden aangevraagd binnen twee werkdagen op.

Q. Kan een monteur in meerdere groepen beschikbaar zijn? 
A. Ja, dat kan. In dat geval kan het echter wel voorkomen dat wanneer je in gesprek bent er een wisselgesprek komt of een tweede gesprek in de voicemail terecht komt.

Q. Hoeveel huntgroepen en telefoonnummers zijn er beschikbaar?
A. De capaciteit is virtueel oneindig

Q. Slimdoorverbinden voorziet niet in een rooster oplossing. Is er ook een mogelijkheid om roosteren te integreren in Slimdoorverbinden?
A. Ja, dat kan. IP Central biedt ook slimroosteren. Dat voorziet zowel in een mogelijkheid voor roosteren in combinatie met telefonische bereikbaarheid.

  • Related Articles

  • 24*7 diensten met behulp van de HIPPER+ app

   IP Central biedt met slimdoorverbinden een dienst waarmee (24*7) ondersteuningsteams bereikbaar kunnen worden gemaakt onder één vast telefoonnummer waarachter meerdere collega's die storings / wacht of nachtdiensten draaien bereikbaar kunnen zijn. ...
  • Quick start guide Cisco Webex bellen icm Broadsoft

   Met de Cisco Webex software wordt je laptop of PC je kantoor telefoon en kun je telefoongesprekken vanuit het callcenter aannemen. Zodra je licentie voor Webex wordt geactiveerd door IP Central ontvang je een welkomstmail met een downloadlink. Klik ...
  • Netwerk requirements tbv bellen met Cisco Webex

   Om de ongestoorde werking van het Webex cloud callcenter te kunnen garanderen is het van belang dat op netwerkniveau de benodigde adressen worden toegestaand of geopend. Voor de Webex client en bijbehorende software moeten de volgende poorten open ...