Microsoft 365 - Exchange online - Quick start guide

Microsoft 365 is hét online platform van Microsoft voor Email, kantoortoepassingen, bestanden delen en samenwerken. Dit artikel beschrijft hoe je het makkelijkst in kunt loggen op de online mail omgeving.

Eerste keer inloggen

Ga naar Office.com en klik rechts boven in op sign in.

In het volgende scherm voer je het mailadres in en het tijdelijke wachtwoord dat je hebt gekregen. Je wordt gevraagd je wachtwoord te wijzigen zodat alleen jij in je email kan.

Email versturen en ontvangen

Zodra je bent ingelogd kun je je emailberichten zien. Met de knop nieuw bericht links boven in kun je een nieuwe email schrijven. Als je rechts boven in klikt dan heb je de mogelijkheid om een gedeeld postvak te openen.

In het scherm dat volgt kun je de gedeelde mailbox openen.

Naast email biedt Microsoft 365 nog veel meer mogelijkheden voor het bijhouden van taken, en contactpersonen. Deze vind je zodra je bent ingelogd in de taakbalk.

• Related Articles

• Quick start guide Cisco Webex bellen icm Broadsoft

Met de Cisco Webex software wordt je laptop of PC je kantoor telefoon en kun je telefoongesprekken vanuit het callcenter aannemen. Zodra je licentie voor Webex wordt geactiveerd door IP Central ontvang je een welkomstmail met een downloadlink. Klik ...